Bedrijfspand

3N30 is uw ideale partner bij het ontwikkelen van uw toekomstige bedrijfspand. Als ondernemer wilt u het beste voor uw medewerkers en onderneming. Door samen met u te kijken wat de toekomstige wensen zijn, komen wij tot een prachtig eindresultaat waarin alle essentiële factoren voor het succes van uw bedrijfspand zijn meegenomen.

Er zijn talloze verschillende bedrijfspanden en de kans is groot dat u zelf al in gedachte heeft wat u met uw bedrijfspand wilt bereiken binnen het ontwerp op de kavel. Wij adviseren u graag op het gebied van de ontwikkeling van een kantoorpand, bedrijfshal of verzamelgebouw. Hierin nemen wij belangrijke elementen zoals de logistiek, duurzaamheid en haalbaarheid van het project.

Bedrijfshal (ontwerpen)

Binnen het ontwerp van een bedrijfshal moet er aan belangrijke eisen worden voldaan. Dit zijn niet alleen de veiligheidseisen en eisen die de Nederlandse overheid heeft opgesteld, maar ook de eisen die u zelf heeft gesteld. Het ontwerp van een bedrijfshal vereist ook een bepaalde mate van duurzaamheid en de logistiek moet hier ook in centraal staan.

3N30 is u graag van dienst bij het ontwerp van uw toekomstige bedrijfshal, onafhankelijk van de totale grootte van het project. Binnen ons advies en ontwerp houden wij sterk rekening met de haalbaarheid van het project, waarbij onder andere het budget en de duur een belangrijke rol spelen.

Logistiek (routing)

De logistiek rondom uw nieuwe bedrijfspand bepaalt het succes van het pand. U wilt tenslotte dat uw werknemers en klanten het pand eenvoudig kunnen bereiken. Door de logistiek hoog in het vaandel te stellen, komen wij altijd met een ideaal eindresultaat bij u terug. Zo kunnen wij u op basis van de bestaande omgeving en de ruimte rondom de kavel adviseren wat het juiste ontwerp voor de logistiek rondom het bedrijfspand zal zijn.

De logistiek binnen het bedrijfspand zelf is een aanvullende factor voor het succes van uw bedrijfspand. Door rekening te houden met routing binnen het bedrijfspand, wordt het mogelijk om de snelste en beste routes samen te stellen. Geen doolhoven en lastig te vinden ruimtes, maar een duidelijke plattegrond met gangen en paden die werknemers en gasten zo snel mogelijk naar de gewenste locatie leiden.

Verzamelgebouw

Wilt u een verzamelgebouw laten ontwikkelen? Binnen een verzamelgebouw worden meerdere bedrijven gehuisvest. Dit brengt unieke eisen met zich mee, want ieder bedrijf dat zich in het verzamelgebouw vestigt heeft haar eigen wensen. Hier wordt tijdens het ontwerp van het bedrijfspand rekening mee gehouden, zodat hier uiteindelijk altijd een eindresultaat uitvloeit dat voldoet aan wettelijke eisen.

Binnen een verzamelgebouw krijgt u ook te maken met ruimtes van verschillende groottes. Tenslotte zullen de bedrijven die zich hier vestigen een verschillend aantal werknemers werkzaam hebben. Daarbij houden wij rekening met het ontwerpen van vergaderruimtes, werkruimtes, toiletten, keukens en alle aanvullende elementen die uw verzamelgebouw tot een succes zullen maken.

Kom direct in contact met 3N30 en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het ontwerp van uw bedrijfspand >>

[Knop naar de offertepagina]