Kantoor

Huisvesting van uw kantoor is een vak apart. Flexibiliteit, ruimte voor de toekomst, routing en functionaliteit zijn daarbij zeer belangrijk. Tevens is uw kantoor het visitekaartje van uw bedrijf. Het is daarom van belang dat de uitstraling aansluit op u en uw bedrijf. Werknemers, maar ook bezoekers moeten er zich welkom en thuis voelen. De eerste stap is dan ook een goed gesprek waarin uw wensen centraal staan en waarin de processen van uw bedrijf (routing en logistiek) uitgekristalliseerd worden. Dit vormt de basis voor een functioneel plan waaruit een representatief en aansprekend ontwerp ontstaat.

3N30 is u graag van dienst op het gebied van advies en het ontwerp van uw toekomstige kantoor. Er zijn binnen het door u aangeschafte kavel talloze mogelijkheden om tot een bijzonder eindresultaat te komen waar u zich samen met uw werknemers de komende jaren kunt vestigen. Het kantoor is een visitekaartje voor uw onderneming en u heeft daar op dit moment al een bepaalde visie en diverse wensen bij.

Duurzaamheid

Duurzaamheid, het is een kernwoord dat we steeds vaker terugzien in het ontwikkelen van een eigen kantoorgebouw. Door direct bij de ontwikkeling van het kantoor rekenen te houden met diverse elementen op het gebied van duurzaamheid, bespaart u de komende jaren aanzienlijk op energie. Bovendien stellen steeds meer van uw klanten duurzaamheid hoog in het vaandel.

Van de juiste isolatie tot milieuvriendelijke verlichting, duurzaamheid wordt in diverse onderdelen van uw kantoorgebouw doorgetrokken. 3N30 kent een sterke focus op duurzaamheid, zowel op korte als lange termijn, zodat u samen met uw onderneming tot de top binnen de markt kunt behoren.

De instelling van 3N30 is simpel: door een sterke focus op probleemoplossing komen wij altijd samen met u tot een eindresultaat waar u als ondernemer trots op kunt zijn. Wij voeren onder andere een onderzoek uit naar de haalbaarheid van uw project, inclusief de investeringen die u hiervoor moet doen, zodat u als ondernemer ruim vooraf weet welke mogelijkheden er zijn.

Architect

Een kantoor moet bijzonder zijn, het is het tweede thuis voor u en uw medewerkers. Met 3N30 als architectenbureau aan uw zijde bent u verzekerd van een eindresultaat waar u iedere dag met een glimlach naar binnen loopt. Met trots kunt u iedere dag op kantoor aankomen en tevreden zijn over het prachtige kantoor waar u samen met uw medewerkers bouwt aan de visie die u met uw onderneming heeft.

3N30 is gespecialiseerd in het ontwerpen van bijzondere kantoorpanden. Of het nu gaat om de ideale lichtinval, de bereikbaarheid van uw kantoorpand en de logistiek die binnen en buiten de kavel spelen, wij voorzien u altijd van belangrijke onderzoeksresultaten die leiden tot het ideale kantoorpand voor uw onderneming.

U kunt voor kantoorgebouwen waarin u samen met uw onderneming andere ondernemingen wilt laten vestigen ook bij 3N30 terecht. Ook hier komen talloze essentiële elementen kijken die een sterke invloed hebben op het succes van uw kantoorpand.

Neem via onderstaande knop direct contact met ons op en vraag een offerte aan voor het ontwerp van uw kantoorpand >>

[Knop naar de offertepagina]