Maatschappelijk

De ontwikkeling van gebouwen met een maatschappelijke rol, als ondernemer draagt u hierbij actief bij aan een betere samenleving en kan het u ook een mooi rendement opleveren. Projecten met een maatschappelijke rol bieden een mooie gelegenheid om beiden te combineren. Als ondernemer wilt u vooraf weten waar u rekening mee moet houden voordat u hier hevige investeringen in doet.

3N30 is uw ideale partner bij het ontwikkelen van dergelijke gebouwen. Of het nu gaat om ziekenhuizen, universiteiten of openbare gebouwen, wij staan aan uw zijde om tot uw gewenste eindresultaat te komen. 3N30 is op de hoogte van de nieuwste wetgevingen en ontwikkelingen binnen maatschappelijke projectontwikkeling.

Zorg

Ziekenhuizen moeten al vanuit het ontwerp voldoen aan belangrijke eisen om de veiligheid van patiënten en gasten te garanderen. Het zijn gebouwen die met ontzettend veel wet- en regelgeving komen, waarbij strenge eisen worden gesteld zodat u hier als ondernemer tijdens de ontwikkeling aan voldoet. Deze maatschappelijke gebouwen vereisen een hevige investering, waarbij u als ondernemer de zekerheid wilt hebben dat u het geïnvesteerde geld op juiste wijze inzet.

3N30 maakt graag samen met u een ontwikkelingsplan, inclusief ontwerp, om tot een bijzonder gebouw te komen waarin zorg centraal staat. Dit kan voor ziekenhuizen, huisartspraktijken en andere publieke gebouwen.

Scholen

Toegankelijkheid, duurzaamheid en veiligheid worden hoog in het vaandel gesteld bij de ontwikkeling van scholen en universiteiten. Deze spelen een belangrijke rol binnen de maatschappij en moeten daarom voldoen aan strenge lokale en nationale eisen, maar ook aan eisen die specifiek door andere onderwijsinstellingen zijn opgesteld.

Bij 3N30 heeft u altijd contact met architecten en adviseurs die op de hoogte zijn van deze wet- en regelgeving. U ontvangt deskundig advies voor de ontwikkeling van dit project, zodat u samen met ons tot een ideaal eindresultaat kunt komen. Een eindresultaat waar u als ondernemer trots op kunt zijn en tevreden naar kunt kijken.

Publieke gebouwen

Openbare en publieke gebouwen moeten niet alleen na de bouw veilig zijn, ook tijdens de ontwikkeling hiervan moet met talloze factoren rekening worden gehouden. Zo is toegankelijkheid, zowel voor valide als invalide mensen, een belangrijk element. Al bij het ontwerp moet met elementen zoals deze rekening worden gehouden, zodat het gebouw volledig voldoet aan diverse situaties die zich in de toekomst kunnen voordoen.

Als ondernemer wilt u zeker zijn dat u aan deze elementen voldoet. Uw kavel is er wellicht al geschikt voor, maar er is vaak onderzoek nodig naar de haalbaarheid van uw project en het toekomstige rendement dat het publieke gebouw voor u als ondernemer kan opleveren. Daarom staat 3N30 altijd voor u klaar om u op dit gebied te voorzien van op maat advies.

Kom direct met 3N30 in contact en vraag via onderstaande knop een offerte aan >>

[Knop naar de offertepagina]