Appartementen

3N30 architecten heeft de creativiteit en kunde in huis om op een creatieve en nuchtere manier appartementengebouwen te ontwerpen. Geen enkel plan is hetzelfde en altijd afhankelijk van haar omgeving. Wij tekenen ontwerpen passend bij hun omgeving zodat de uitstraling volledig tot zijn recht komt. Van studio’s, startersappartementen, levensloopbestendig wonen tot luxe penthouses. 3N30 architecten heeft de kennis in huis om een functioneel plan te ontwerpen, met uitstraling.

Levensloopbestendig wonen

Levensloopbestendige appartementen bieden bewoners de ideale oplossing om hier voor langere tijd te wonen. Deze woningen worden dusdanig ontworpen dat bewoners hier hun hele leven kunnen doorbrengen. Zo wordt het ontwerp toegespitst op verschillende fases in het leven, waarbij men bijvoorbeeld minder valide kan worden.

Bij de projectontwikkeling van levensloopbestendige appartementen krijgt u te maken met talloze elementen die op korte en lange termijn voor een ideale woonsituatie moeten zorgen. Bij 3N30 helpen wij u graag de problemen die dit met zich mee kan brengen op te lossen, zodat u uw toekomstige bewoners de beste appartementen en omgeving kunt bieden.

Duurzaam wonen

Binnen de Nederlandse huishoudens wordt duurzaamheid een steeds meer essentiële factor. Vandaag de dag heeft iedere woning een eigen energielabel. Door de duurzaamheid van de appartementen te stimuleren, worden appartementen aantrekkelijker voor toekomstige bewoners en voldoet u als projectontwikkelaar ook aan alle Europese richtlijnen die hiervoor zijn opgesteld.

3N30 helpt u graag bij het ontwerpen van duurzame appartementen die voldoen aan de Europese richtlijnen. Door duurzaamheid voorop te stellen binnen het ontwerp van een appartement, zullen toekomstige bewoners hier op een prettige wijze wonen. Dit maakt de appartementen aantrekkelijker, vooral voor huishoudens met een hoger inkomen. Wij kijken graag samen met u aan welke elementen u kunt voldoen om hier het maximale uit te halen.

Sociale Woningbouw

Bij sociale woningbouw krijgt u te maken met talloze oplossingen die ook geschikt moeten zijn voor minder valide personen. Binnen de projectontwikkeling moet hier aandachtig rekening mee worden gehouden, omdat dit uiteindelijk zal leiden tot de meest ideale omgeving voor de toekomstige bewoners.

3N30 is gespecialiseerd in het samenstellen van ontwerpen die de belangrijkste problemen binnen de sociale woningbouw oplossen. Zo voorzien wij u als projectontwikkelaar graag van het juiste advies en de beste ontwerpen om zo goed mogelijk te voldoen aan de eisen die bij sociale woningbouw worden gesteld.

Herbestemmen

Bent u betrokken bij de projectontwikkeling rondom de herbestemming van een locatie? De appartementen die u bij de herbestemming wilt ontwikkelen moeten vaak aan unieke regels voldoen alvorens deze kunnen worden ontwikkeld. Samen met 3N30 kunt u tot de beste ontwerpen komen, waarbij wij u graag adviseren op het gebied van de regels die bij deze herbestemming komen kijken.

Vraag nu direct een offerte aan voor uw projectontwikkeling en kom in contact met 3N30.

[Knop naar de offertepagina]