Bedrijfspand

Bij de projectontwikkeling van een bedrijfspand komen unieke regels en eisen kijken op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en bereikbaarheid. De ontwikkeling van een bedrijfspand is vaak gebonden aan diverse wetgevingen en regels die door Nederlandse en Europese instanties zijn opgesteld.

3N30 is u graag van dienst op het gebied van advies en ontwerp van het toekomstige bedrijfspand. Of u nu betrokken bent bij de ontwikkeling van een kantoorpand, bedrijfshal of verzamelgebouw, u wilt dat alles tot in de puntjes is geregeld. Met 3N30 als partner aan uw zijde, bent u verzekerd van het juiste advies en een prachtig ontwerp. Deze combinatie leidt altijd tot een fantastisch eindresultaat.

Bedrijfshal ontwikkelen

Voor de projectontwikkeling van een bedrijfshal bent u gebonden aan diverse eisen. Dit zijn uw eigen eisen, de eisen van overheidsinstanties en de eisen van de toekomstige huurders van de bedrijfshal. Door belangrijke elementen zoals logistiek, haalbaarheid en duurzaamheid met elkaar te combineren, wordt de projectontwikkeling van de bedrijfshal versneld.

Een bedrijfshal moet goed bereikbaar zijn, voldoende plek bieden voor een groot aantal gasten en ook een zakelijke uitstraling hebben. Met een unieke kijk op deze essentiële factoren, kan 3N30 u op ideale wijze voorzien van het beste advies en een op maat ontwerp.

Logistiek (routing)

De logistiek rondom het bedrijfspand speelt een belangrijke rol bij het succes van het pand. Een goed bereikbaar bedrijfspand biedt een hogere gebruiksvriendelijkheid, zowel voor uw toekomstige huurders als de gasten die zij ontvangen. 3N30 houdt rekening met deze elementen, zodat u binnen de projectontwikkeling van het bedrijfspand voldoet aan eisen die door verschillende partijen worden gesteld.

3N30 adviseert u ook graag op het gebied van routing binnen het kavel van het toekomstige bedrijfspand. Zo bent u als projectontwikkelaar ook verantwoordelijk voor de logistiek binnen het bedrijfspand zelf. Waar komen de vergaderruimtes? Hoe groot worden de verschillende kantoren binnen het pand? Aan welke eisen moeten de verschillende ruimtes voldoen? Door vragen zoals deze samen met u te behandelen, kunnen wij uw wensen op een rijtje krijgen en zullen wij dit samen met onze expertise combineren tot een toegankelijk en gebruiksvriendelijk bedrijfspand.

Verzamelgebouw

Bent u betrokken bij de ontwikkeling van een verzamelgebouw? Dan heeft u op dit moment al voor ogen aan welke eisen het verzamelgebouw moet voldoen. Maar hoe zorgt u nu voor de juiste invulling om aan uw eigen eisen te voldoen? Door ons advies op het gebied van de ontwikkeling en onze unieke ontwerpen kunnen wij alle eisen voor uw verzamelgebouw omzetten in een ideale samenstelling die leidt tot een groter succes van het verzamelgebouw.

Wij komen graag met u in contact om uw wensen op het gebied van het toekomstige bedrijfspand te bespreken. Vraag direct een offerte aan voor uw toekomstige project.

[Knop naar de offertepagina]