Grondgebonden

3N30 architecten verstaat het vak van het ontwerpen van woningen voor projectontwikkeling. 3N30 architecten gaat dagelijks de uitdaging aan om inspirerende en woonvriendelijke plannen voor toekomstige bewoners te ontwerpen, rekening houdend met het rendement en budget van de ontwikkelaar. Pragmatische creativiteit noemen we dat. Onze architecten denken graag mee en hebben veel ervaring met ‘standaard’-indelingen en plattegronden. Tegelijkertijd zijn wij niet bang om van de standaardoplossingen af te wijken om zo tot een eigentijdse indeling te komen. Flexibiliteit, duurzaamheid en toekomstbestendigheid zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Levensloopbestendig wonen

3N30 is onder andere gespecialiseerd in het ontwikkelen van levensloopbestendige woningen. Hierbij spreken wij van woningen die door bewoners gedurende het leven gebruikt kunnen worden, ook op het moment dat men minder valide wordt. Levensloopbestendig wonen is anders dan de traditionele woning, welke vaak voor starters of gezinnen wordt ontwikkeld.

Onze diensten sluiten perfect aan bij projectontwikkelaars die zich richten op deze soort woningen. Doordat er binnen het ontwerp van de woningen rekening moet worden gehouden met talloze factoren voor op de korte en lange termijn, is het van groot belang dat ieder project op een unieke wijze wordt aangepakt.

Duurzaam wonen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving. De Nederlandse overheid heeft de afgelopen decennia steeds meer regels en wetten opgesteld die ertoe leiden dat de gemiddelde woning duurzamer is dan ruim 20 jaar geleden. 3N30 weet als geen ander dat duurzaamheid bijdraagt aan een beter milieu, dat men fijner woont en dat dit een belangrijke aankoopreden voor de woning is.

Als architectenbureau bekijken wij iedere situatie op een unieke wijze: wat kunnen wij binnen dit project doorvoeren om de duurzaamheid van de te ontwikkelen woningen te stimuleren? Door nauwkeurig te kijken naar de omgeving van de woningen, de grond waar de woningen op worden ontwikkeld en de wensen op het gebied van duurzaamheid, komen wij altijd tot een op maat oplossing die u met volle trots aan uw toekomstige klanten kunt presenteren.

Sociale woningbouw

Bent u als projectontwikkelaar betrokken bij sociale woningbouw? Grondgebonden wonen wordt ook binnen de sociale woningbouw een essentieel element. De sociale woningbouw komt met talloze reguleringen en wetten, welke ertoe leiden dat u binnen bepaalde richtlijnen moet werken om tot een goed eindresultaat te komen.

3N30 adviseert u graag op het gebied van de sociale woningbouw en grondgebonden wonen. Zo kunnen wij samen met u tot een eindresultaat komen dat direct bijdraagt aan de toekomst van uw huurders en zorgt voor een fijne plek waar uw huurders prettig kunnen wonen.

Starterswoningen

Starters zijn nog steeds een snel groeiende markt binnen de Nederlandse woningbouw. Grondgebonden wonen is ook voor starters zeer interessant, omdat deze woningen een tuin of terras hebben. Dit is ideaal voor de starter die nu al een woning wil aanschaffen om de toekomstige kinderen een fijne plek te bieden waar zij kunnen spelen.

Als projectontwikkelaar voor starterswoningen zal grondgebonden wonen een significante invloed hebben op de manier waarop u de woningen kunt samenstellen. Daarom voorziet 3N30 u graag van het juiste advies op het gebied van reguleringen en wetten, zodat wij samen tot het mooiste eindresultaat komen.

Neem direct contact op met 3N30 om uw project te bespreken en vraag een offerte aan >>

[Knop naar de offertepagina]