Kantoren

Bedrijfshuisvesting in de vorm van kantoren is een interessant beleggingsobject. Omdat de potentiële huurders of kopers nog niet bekend zijn, zijn flexibiliteit en uitstraling uitermate belangrijk. 3N30 Architecten zoekt naar een optimum waarmee een representatief plan ontstaat die geschikt is voor een brede doelgroep. Duurzaamheid is daarbij tegenwoordig niet meer weg te denken. Architectenbureau 3N30 houdt hierin rekening met de installatie, energie, materialiseren, onderhoud en toekomstbestendigheid.

Duurzaamheid en een uniek ontwerp spelen een belangrijke rol binnen de ontwikkeling van het kantoorpand. Vandaag de dag dienen ontwerpen van een kantoor aan aanzienlijk meer eisen te voldoen dan tientallen jaren geleden. Vooral op het gebied van duurzaamheid spelen diverse nieuwe regels en eisen. 3N30 voorziet u graag van advies op het gebied van duurzaamheid en het ontwerp van het kantoorpand. Met een probleemoplossende instelling grijpen wij iedere gelegenheid aan om tot het ideale eindresultaat te komen.

Duurzaam kantoor

Een duurzaam kantoor, uw toekomstige huurders zitten hier nu al op te wachten. De tijd van slechte isolatie en hoge energiekosten is voor veel bedrijven achter de rug. Samen met 3N30 kunt u achterhalen welke belangrijke duurzaamheidseisen er op dit moment binnen de markt spelen en hoe u hier op juiste wijze op in kunt spelen. Van het gebruik tot groene LED-verlichting tot het deskundig isoleren van het kantoorpand, bij iedere stap binnen het duurzaamheidstraject van uw toekomstige kantoorpand voorzien wij u graag van het juiste advies.

Geen enkel kantoorpand is gelijk als het op de duurzaamheid aankomt. Het is voor u als projectontwikkelaar dan ook van groot belang dat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Tenslotte bent u altijd op zoek naar de beste oplossingen voor uw toekomstige huurders, en hoe beter u inspeelt op de verschillende factoren die invloed hebben op de duurzaamheid, hoe groter het uiteindelijke succes van uw kantoorpand.

Architect

3N30 is als architectenbureau gespecialiseerd in het adviseren bij de ontwikkeling van en ontwerpen van kantoorpanden. Het kantoorpand zal plek moeten bieden aan één of meerdere bedrijven, waarbij uw uiteindelijke rendement hoger moet uitvallen dan de totale kosten die u hiervoor bereid bent te maken. Binnen het ontwikkeltraject houdt 3N30 daarom rekening met de haalbaarheid van het project, zodat u al ruim vooraf weet wat de mogelijkheden zijn binnen dit project.

Met 3N30 aan uw zijde bent u altijd gegarandeerd van het ideale eindresultaat. In onze werkwijze staat probleemoplossing hoog in het vaandel. Door potentiële problemen voor uw toekomstige kantoorpand nu al op te lossen, dragen wij bij aan een ideaal eindresultaat. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor vragen, zowel vooraf aan als gedurende het project, en gaan wij graag met u in gesprek om een kantoorpand te ontwerpen dat volledig aansluit bij de kavel en haar omgeving.

Kom direct in contact met 3N30 en vraag een offerte voor het ontwerp van uw kantoorpand aan >>

[Knop naar de offertepagina]