Maatschappelijk

Als maatschappelijk projectontwikkelaar dient u zich aan talloze lokale en nationale wetten en regelgevingen te houden. Bij gebouwen met een maatschappelijke functie, zoals ziekenhuizen, scholen en andere publieke gebouwen moet al tijdens het ontwerp rekening gehouden worden met deze elementen. 3N30 is uw partner bij het juist doorvoeren van deze wetten en regelgevingen.

Bij 3N30 staat probleemoplossing hoog in het vaandel. Daarom voorzien wij u binnen de ontwikkeling van maatschappelijke gebouwen graag van deskundig advies. Bij 3N30 kunt u daarbij terecht voor het ontwerp van dit project. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw kavel en de maatschappelijke functies die uw project uiteindelijk moet vervullen.

Zorg en maatschappelijk ontwikkelen

Ziekenhuizen, huisartspraktijken en andere zorggebouwen moeten volledig conform de strenge veiligheidseisen van de Nederlandse overheid worden ontwikkeld. 3N30 is op de hoogte van en gespecialiseerd in deze veiligheidseisen, om uw project op juiste wijze en conform de eisen uit te voeren.

Binnen ons advies houden wij rekening met de duurzaamheid en haalbaarheid van het project. Zo weet u al ruim vooraf welke mogelijkheden er voor uw maatschappelijke project beschikbaar zijn en in hoeverre uw project haalbaar is. Graag kijkt 3N30 samen met u wat op zowel korte als lange termijn tot de mogelijkheden behoort.

Scholen en maatschappelijk ontwikkelen

Binnen het onderwijs worden, net als in de zorg, strenge veiligheidseisen gesteld. Scholen, hogescholen en universiteiten moeten bovendien zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk worden ontworpen. Dit leidt tot het gewenste eindresultaat waar u als maatschappelijke projectontwikkelaar trots op kunt zijn.

3N30 is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de (veiligheids)eisen die bij onderwijsprojecten komen kijken. Probleemoplossing staat bij 3N30 hoog in het vaandel, met ons specialisme bieden wij u graag een unieke kijk op de wijze waarmee uw project een succes zal worden.

Publieke gebouwen

Openbare en publieke gebouwen vallen onder maatschappelijke projecten en ook hier dient u als projectontwikkelaar aan diverse eisen te voldoen. Door de verschillende lokale en nationale regelgevingen, is het bijzonder eenvoudig om het overzicht te verliezen. 3N30 voorziet u graag van diverse handvatten om volledig te kunnen voldoen aan deze eisen.

Bij publieke gebouwen is duurzaamheid een essentiële factor die een grote invloed heeft op het uiteindelijke succes van het project. 3N30 kan u gedurende het traject en bij de projectontwikkeling voorzien van deskundig advies op het gebied van maatschappelijke regelgevingen.

Neem direct contact met 3N30 op en vraag via onderstaande knop een offerte aan.

[Knop naar de offertepagina]