Recreatie

3N30 denkt graag met u mee op het gebied van recreatieve projectontwikkeling. Binnen de Nederlandse en Europese wetgeving worden talloze eisen gesteld waar u als projectontwikkelaar aan moet voldoen. Tegelijkertijd wilt u zeker zijn dat de investering die u in het recreatieve project doet zich op termijn uitbetaalt.

Met 3N30 aan uw zijde heeft u een juiste partner die u kan voorzien van advies op het gebied van wet- en regelgeving. Binnen ons advies houden wij ook rekening met de duurzaamheid van uw project en onderzoeken wij de haalbaarheid van uw plannen. Zo bent u altijd verzekerd van een ideaal eindresultaat waar u als projectontwikkelaar trots op kunt zijn.

Groepsaccommodatie

De afgelopen jaren zijn er talloze nieuwe eisen gesteld voor groepsaccommodaties. Deze eisen gelden niet alleen op het gebied van veiligheid, maar ook voor duurzaamheid en de omgeving van uw kavel. Dit brengt bepaalde kosten met zich mee, waar u als projectontwikkelaar graag in investeert. Het is voor u als projectontwikkelaar ook essentieel dat al deze investeringen in een groepsaccommodatie zich uitbetalen.

Geen enkele groepsaccommodatie en kavel is hetzelfde. Dit vereist op maat onderzoek en advies om tot een eindresultaat te komen dat aansluit bij wettelijke eisen en uw eigen wensen. 3N30 kijkt graag samen met u wat de mogelijkheden zijn om aan alle eisen en wensen te voldoen.

B&B

Een van de snelst groeiende markten binnen recreatie is de Bed&Breakfast. Platforms als AirBNB bieden grote mogelijkheden voor de winstgevendheid van uw project. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van een Bed&Breakfast dient u te voldoen aan een groot aantal eisen. Het is voor u als projectontwikkelaar niet altijd eenvoudig om deze op juiste wijze in kaart te brengen.

Bij 3N30 kunt u terecht voor advies op het gebied van het ontwerp en de ontwikkeling van uw Bed&Breakfast. Zo helpen wij u onder andere bij het berekenen van de haalbaarheid en de totale investering die u dient te doen om een Bed&Breakfast op uw kavel te bouwen. 3N30 houdt rekening met elementen zoals de logistiek van de recreatiewoning, maar ook met de toegankelijkheid, de regelgeving rondom de ontwikkeling voor invalide gasten en de bereikbaarheid van uw Bed&Breakfast.

Vakantiewoning

Duurzaamheid en toegankelijkheid zijn twee kernwoorden die binnen het ontwikkelen van een vakantiewoning centraal staan. Als projectontwikkelaar bent u verplicht aan beiden te voldoen. Nieuwe regelgevingen op dit gebied kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen. 3N30 helpt u graag bij het samenstellen van een juist plan om aan deze elementen te voldoen. Zo bent u als projectontwikkelaar zeker dat u de vakantiewoning(en) die u wilt laten ontwerpen jarenlang rendement opleveren.

Neem direct contact met ons op en vraag via onderstaande knop een offerte aan voor uw toekomstige project >>

[Knop naar de offertepagina]